ERAMA

ERAMA De heerlijkste gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 868 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erama. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2022 om 10:13 Zeer slecht, + eten warm geleverd + friet was het enige dat lekker was - shoarma vlees van zeer slechte kwaliteit - shoarma vlees zwemde in het vet. - werd 30 minuten eerder geleverd dan aangegeven . Hier zal ik nooit meer bestellen
15 jul 2022 om 11:36 Ik ben al jaren van mening dat hier de lekkerste pizza's van Maastricht gemaakt worden!! Maar de voorspelde bezorgtijd moet beter, het eten arriveerde bij ons thuis na 30 minuten (lekker snel) terwijl de bezorgtijd op dat moment nog 47minuten aangaf!
11 jul 2022 om 19:20 Heerlijke tajine
11 jul 2022 om 10:45 Ik bestel hier al jaren de lams tajine!! Zo lekker en vers als deze krijg je nergens! Ook is het personeel zo lief en de bezorging altijd snel gewoonweg echt een goede zaak!
9 jul 2022 om 20:25 Food was excellent. The waiting time was for the tajine but they had called us to let us know. Very friendly driver. Would very much recommend them
3 jul 2022 om 20:31 Order was bit 'lost' due Sunday rush hour , but recoverd in 12min after check up call. Good falafels
2 jul 2022 om 20:22 Nog sneller als bezorgd tijd en mmmmmmmmmm
2 jul 2022 om 10:41 Lekkerste pizza’s!!
26 jun 2022 om 19:29 Lekker gegeten weer
25 jun 2022 om 18:10 Top!
20 jun 2022 om 22:59 Bezorgen duurde veel te lang, bijna 2 uur. Waardoor we geen tijd meer hadden om het op te eten… Ik zal hier nooit meer bestellen
9 jun 2022 om 20:47 Super lekker gekruid vlees! Always the best